duminică, 22 august 2010

Dulceata de piersici


Imi place mult dulceata moldoveneasca. Ieri am incercat si eu sa fac dulceata de piersici, dupa o reteta de la o doamna din Focsani.

Am pus 2 cani de zahar intr-o cana de apa la fiert. Dupa ce siropul a inceput sa se ingroase am pus 500g de piersici curatate de sambure si de coaja si taiate bucatele. Am mai adaugat zeama unei lamaie. Am fiert inca 30 de minute, pana cand a inceput sa se-ngroase dulceata. Am pus in borcane.


3 comentarii:

  1. Nagyon gusztán néz ki, finom lehet, szeretem

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, mi se pare foarte interesant blogul tau, inscrie-l pe http://www.enterclick.ro pentru a primi vizitatori unici si trafic, tot ce trebuie sa faci e sa accesezi de 2 ori pe zi toate site-urile din sistem si vei primi pentru fiecare vizita facuta celorlalti una de la ceilalti catre tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am facut aceasta reteta si am pus si bucatele mici de coaja de lamaie si 2 mere mici acre de tara taiate cubulete marunte:). A iesit bestiala. V-o recomand cu incredere...mai ales ca asta e prima dulceata pe care o fac. V-am pupat. Multumesc Reka

    RăspundețiȘtergere