sâmbătă, 11 septembrie 2010

Fursecuri de ingerasi


Eszterke a primit o carticica, in care sunt mai multe retete pentru copii. A vrut neaparat sa incercam una dintre ele. Iata rezultatul: fursecuri de ingerasi.

Am framantat bine 50g de unt cu 75g de zahar, am adaugat galbenusul unui ou, 1 lingurita de miere, 1 plic zahar vanilinat, 2 lingurite de lapte, 100g de faina si 25g de faina de malai. Am intins aluatul (5mm grosime), am taiat diferite forme si le-am copt 6-8 minute.

Intre timp am facut glazura:
cea alba din 75g de zahar pudra si 1 lingura de apa calduta, iar cea roz din 75g de zahar pudra si 1 lingura sirop de coacaze negre.
Am uns fursecurile cu glazura si le-am lasat sa se usuce.
Si atata tot !!!!

5 comentarii:

  1. Simplu, uşor şi distractiv, pentru copii bineînţeles, căci apoi cei mari au ce aduna după ei.:) Dar şi noi vom încerca acesta fursecuri şi aşteptăm reţetele următoare.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Gatitul pt copii este indicat,mai ales ca in felul acesta isi petrec putin din timpul lor cu parintii.Pare interesanta reteta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nagyon szép, igazán guszták és biztos finomak is

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Erika, sper sa pots a postez cat mai multe. De cand m-am intors la lucru am mai putin timp pentru asa ceva. Copii adora gatitul impreuna, si deja au inceput sa ma ajute si cu adunatul :-)))).

    Craita, ai dreptate, trebuie sa petrecem cat mai mult timp impreuna cu copii, si bineinteles, sa-i facem cateodata pe placul lor.

    Multumesc, Surac, fetita mea vroia sa folosim si mai multe culori, dar am ramas numai la acestia doua :-)))).

    Koszonom Bianka, nagyon finomak voltak, es erdekesek, a puliszkaliszttol kicsit ropogosak :-)))).

    RăspundețiȘtergere