luni, 6 septembrie 2010

Rulada cu gem de capsuni


De mult aspir sa fac rulada. Am mai incercat, dar n-a iesit ce trebuia, se rupea blatul. Vineri am vazut pe blogul lui Bianka aceasta rulada, mi-a placut reteta si am incercat-o. A iesit nemaipomenit. Multumesc mult, Bianka. Deja ma gandesc sa fac si cu castane si ciocolata :-)))). Este simplu, rapid si gustos :-)))).
Iata reteta:
Am batut spuma albusurile a 4 oua, am adaugat 4 linguri de zahar, galbenusurile, 2 linguri de apa si 4 linguri de faina.
Am tapetat o tava ( 30 cm x 40 cm) cu hartie, am intins aluatul si l-am copt 15 minute. Am umezit un prosop de bucatarie, am pus zahar vanilinat pe el si cand a fost gata piscotul, inca cat era fierbinte, am rasturnat blatul pe prosop, am scos hartia de copt si am facut o rulada. Cand s-a racit, am "deschis" rulada de prosop, am uns cu gem de caise si foarte usor am reusit sa refac rulada, de data aceasta cu gem. A avut mare succes la noi in familie !!!!

4 comentarii:

  1. Nagyon örülök, hogy sikerült. Nagyon szépséges lett és eperlekvárral isteni lehet

    RăspundețiȘtergere
  2. Arată gustos şi pare uşor se făcut şi eu am să încerc. Ne plac prăjiturile simple nu prea cremoase. :) Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-a iesit foarte bine si mie imi plac ruladele,dar acasa n-am facut decat rulada cu umplutura sarata,sper sa incerc si varianta dulce in curand

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumescv mult fetelor, sunteti dragute !!!!

    RăspundețiȘtergere