vineri, 24 decembrie 2010

Craciun fericit!!!!


De obicei in pragul sarbatorilor de iarna se spun multe cuvinte dulci si frumoase, se cumpara multe daruri si ornamente, dar oare asa si simtim? Oare simtim intr-adevar ca s-a nascut Isus si in inimile noastre? Simtim ca este o zi speciala, dar oare nu toate zilele sunt speciale? Cateodata mai putin inseamna mult mai mult.

Astazi mi-am adus aminte de anii frumosi din copilarie, cand ne bucuram impreuna cu parintii de fiecare clipa de sarbatoare, gateam impreuna, ne duceam la biserica cu colegii, si pana ne intorceam de acolo mama deja impodobea bradul si puneam cu totii cadourile sub pom. Cantam, povesteam, radeam, ne simteam bine. Am fost impreuna si am fost in familie. Mie dor de anii copilariei. As vrea sa dau si eu copiilor mei acelor lucru dar nu stiu daca reusesc, as vrea. As vrea ca peste multi ani sa se aminteasca tot asa cu bucurie si cu zambetul pe buze.

Sarbatori fericite!!!!

11 comentarii:

  1. Craciun fericit cu multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Craciun fericit, cu sanatate si bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc mult!!!! Craciun fericit tuturor!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarbatori fericite si de la noi; un Craciun minunat, sa va ninga in suflet lumina cernuta din ceruri, sa aveti parte de sanatate, belsug si impliniri! Sarbatoare Frumoasa alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult, Alinutza, va pup si eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok!

    RăspundețiȘtergere
  7. @ndre@, Boldog Uj Evet neked is!!!! Jo egeszseget es alkotast kivanok az uj evben !!!!

    RăspundețiȘtergere