miercuri, 23 martie 2011

Chefir-ciuperca tibetana

De mult vreau sa scriu cateva randuri despre chefirul nostru de casa. In noiembrie am primit de la prietena mea din Cluj ciuperca tibetana. Aceasta ciuperca are foarte multe calitati terapeutice, isi are originea din Tibet. Contribuie la mentinerea sanatatii organismului, se foloseste eficient in tratamentul tuberculozei, cancerului, alergiilor, bolilor gastrointestinale, etc.


Ciuperca seamana cu conopida, este alba, creste in laptele nefiert, intr-un borcan sau vas din sticla sau portelan, la temperatura camerei. In 24 de ore avem chefir din lapte, avem o bautura racoritoare, sanatoasa.


Este mult mai gustoasa decat cel din comert si fara adaosuri si pasteurizari.
daca o ingrijim, ne multumeste din plin :-)))). Dupa o prietena de a mea este al treilea copil de la nostru :-)))).

2 comentarii:

  1. Super nu am stiut pana acuma, imi place am sa incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pot sa-ti recomand, noi o foflosim din noiembrie. Daca nu gasesti ciuperca tibetana, iti trimit eu .

    RăspundețiȘtergere