luni, 2 noiembrie 2009

Bounty

Saptamana trecuta am gasit pe net aceasta reteta si sunt incantata de ea.
Deja de 2 ori am facut ciocolata Bounty in 4 zile, si inca nimeni nu s-a saturat de ele :-)))).


Intr-o tigaie am pus pe foc mic 200ml de frisca, 80g de zahar si 50g de unt. Dupa ce s-a omogenizat am luat de pe foc, am adaugat 200g de nuca de cocos si am intins aluatul pe o tava, formand un patrat de 2-2.5cm grosime.


Am pus in frigider pentru 30 de minute.
In acest timp am facut glazura de ciocolata: intr-o tigaie am amestecat bine 75g de zahar pudra cu 2 linguri de cacao si 4 linguri de apa fierbinte.
Am scos aluatul din frigider, am pus ciocolata peste si am taiat in dreptunghiuri. Am pus inapoi pentru aproximativ 1 ora, dupa care am servit-o. S-au terminat repede :-)))).
Data viitoare o sa fac 2 portii :-)))).

2 comentarii: