joi, 3 decembrie 2009

Tort Sacher

Sambata ne-am dus acasa la parintii mei. I-am facut un tort Sacher. A iesit nemaipomenit.


Pentru blat am folosit aceeasi reteta ca si pentru muffinul Sacher.
Intr-un vas am topit 150g de ciocolata amaruie, 225g de unt si am pus sa se raceasca.


Cu robotul de bucatarie am amestecat 225g de faina, 1 plic praf de copt, 1.5 linguri de cacao, putina sare, 225g de zahar, 3 oua si 150g de gem de caise. La sfarsit am adaugat si ciocolata topita.


Am pus in cuptor pentru 30 de minute.


Am uns tortul cu gem de caise si deasupra am pus glazura de ciocolata si am decorat cu migdale.


A fost primul meu tort Sacher, dar nu si ultimul :-)))). Cu munca putina am obtinut un tort cu un gust de neuitat. Cine gusta nu uita :-)))).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu