vineri, 5 februarie 2010

Cuiburi cu carne


Ideea nu este a mea, o am de la gaby`s blog. Le-am vazut, mi-au placut, trebuia sa le fac :-)))). Multumesc pentru idee.

Am pus 15g de drojdie la dospit in putina lapte si 1 lingura de zahar. Dupa ce a crescut am amestecat bine cu 1kg de faina, 2 lingurite de sare, 100g de margarina, 400ml de lapte si 2 oua (astazi ne ducem la un chef, de aceea am facut portie dubla, sa pot sa duc si acolo o gustare). Am lasat sa creasca un pic.
Intre timp am pus intr-o tigaie pe foc mediu 500g de carne tocata, putin ulei, sare si piper. Am adaugat sos de rosii si busuioc. In 30 de minute a fost gata.


In acest timp a crescut si aluatul. L-am intins pe masa, am razuit pe aluat cascaval si in final am pus carnea tocata.


Am facut o rulada si am taiat-o in bucati de aproximativ 2cm.


Le-am asezat pe tavi si le-am copt 25-30 de minute.


Pe fotografii nu se simte nici mirosul, nici gustul lor, dar sunt nemaipomenite :-)))). Multumesc inc-odata pentru idee. Este un aperitiv ideal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu