luni, 14 iunie 2010

Crema de capsuni cu busuioc


Continui sezonul capsunilor cu aceasta crema de capsuni cu busuioc.
Fiind un fan al busuiocului am pregatit dupa masa de sambata acest desert racoritor.

Pentru aluat am folosit 1/2 de portie din aluatul prajiturii cu branza de vaca. Am intins aluatul, l-am taiat in 12 patratele pe care le-am asezat in forme de muffin si le-am copt 20 de minute.

Pentru crema am curatat 20 de capsuni si le-am framantat cu blender-ul impreuna cu 2 linguri de miere, 5g de gelatina alimentara dizolvata in 3 linguri de chefir si 200ml frisca batuta spuma. Am maruntit 4 frunze de busuioc si am adaugat la crema si am pus totul la rece pentru 30 de minute.

Dupa ce s-a intarit crema am umplut cosuletele si le-am decorat cu capsuni.

Frunzele de busuioc le-am primit de la cumnata mea, caruia ii multumesc mult !!!!


Mi-a mai ramas 1/3 din crema, pe care am mancat-o cu inghetata de ciocolata si a fost tare gustoasa.

2 comentarii:

  1. Woooww,imi ploua in gura,ador capsunile si combinatia asta pare geniala!

    RăspundețiȘtergere