miercuri, 29 iunie 2011

Intalnirea blogaritelor din regiunea Gheorgheni


Acum cateva saptamani ne-a sunat Aliz si ne-a invitat la o intalnirea a blogaritelor din regiunea Gheorgheni. M-a bucurat tare mult telefonul ei, citeam blogurile pe net dar nu cunosteam persoanele din spatele lor. O stiam pe Aliz din vedere si cam atat. Asa s-a intamplat sa ne "prezentam" cu totii la Eszkimoo sambata trecuta: noi am sosit primii cu Aliz, sotul meu si fetitele. Nu dupa mult timp a venit si Zsuzsiga, sotul ei si cei doi copii. Fetitele lui Eszkimoo i-au invitat pe copii in camera lor si a inceput joaca. In ciuda vremii (afara ploua si era frig) copii s-au simtit foarte bine, s-au inteles de minune. Mii de multumiri lui Bea, fetita mai mare a lui Eszkimoo.
Cand ne-am intalnit ne-am dat seama ca de fapt ne cunosteam din vedere :-). Am reusit sa povestim, sa palavragim un pic. Nu mult :-)))), sa stiti ca mai avem de povestit, asa ca o sa ne mai intalnim :-)))). Ne-am inteles sa ducem si ceva de mancare, ca se obisnuieste sa mancam, vorba sotului meu. Cu totii ne-am gandit si la ceilalti, si asa s-a facut sa punem pe masa o cantitate imensa de mancare de toate felurile. Masa arata splendid. Din pacate mi s-au descarcat bateriile, n-am reusit sa fac poze :-(, dar puteti sa vedeti cateva pe site-ul lui Aliz. Eszkimoo ne-a pus la pachet din mancare, ne-a ajuns si pe duminica :-). Din pacate Aliz a trebuit sa plece mai repede, abia a reusit sa guste din desert si tort.
Si pe aceasta cale as vrea sa multumesc fetelor ca ne-am intalnit si le invit sa organizam a II-a intalnire. Ce ziceti?
Daca mai sunt bloggeri prin zona, va asteptam si pe voi!

Acasa am facut cateva poze cu darurile primite de la Rita si cartea de bucate adusa de Aliz:

Va multumesc mult!!!!

4 comentarii:

  1. Réka, nézz be hozzám, vár egy díj! Fogadd szeretettel!

    RăspundețiȘtergere
  2. Gerdi, nagyon szepen koszonom, megyek megnezem!

    RăspundețiȘtergere
  3. Szívesen, Réka! Most olvastam el a bejegyzésed a találkozóról, még megértem:-) Kicsit irigyellek benneteket... Ilyenkor mindig honvágyam lesz.

    RăspundețiȘtergere