duminică, 22 august 2010
Dulceata de piersici
Imi place mult dulceata moldoveneasca. Ieri am incercat si eu sa fac dulceata de piersici, dupa o reteta de la o doamna din Focsani.
Am pus 2 cani de zahar intr-o cana de apa la fiert. Dupa ce siropul a inceput sa se ingroase am pus 500g de piersici curatate de sambure si de coaja si taiate bucatele. Am mai adaugat zeama unei lamaie. Am fiert inca 30 de minute, pana cand a inceput sa se-ngroase dulceata. Am pus in borcane.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Nagyon gusztán néz ki, finom lehet, szeretem
RăspundețiȘtergereAm facut aceasta reteta si am pus si bucatele mici de coaja de lamaie si 2 mere mici acre de tara taiate cubulete marunte:). A iesit bestiala. V-o recomand cu incredere...mai ales ca asta e prima dulceata pe care o fac. V-am pupat. Multumesc Reka
RăspundețiȘtergere