Este gemul meu preferat. Pe fotografie nu prea se vede, dar intr-adevar e plina cu migdale si bucati de kiwi :-)))).
Am curatat si am maruntit 2kg de caise si am pus la fiert. Dupa aproximativ 10 minute am adaugat bucatelele de kiwi (8 buc. kiwi taiate marunt) si 200g de migdale. Am fiert inca 15 minute, am adaugat 1.5kg de zahar si dupa 15 minute de fierbere am adaugat putin salicil si l-am pus in borcane. Si atata tot :-)))). Are un gust interesant. Daca vreti puteti sa decojiti migdalele, eu le-am pus cu coaja cu tot.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ez eszembe nem jutott volna. Mármint mandulát tenni lekvárba. De igen jól hangzik!
RăspundețiȘtergereIgazán ötletes, a kivit és a barackot is nagyon szeretem, jó párositás.
RăspundețiȘtergereNagyon aranyos üvegek
RăspundețiȘtergereGerdi, kati, Bianak, nagyon szepen koszonom. Erdekes izvilag, kicsit tarkitja amindennapos lekvarokat :-)))).
RăspundețiȘtergereElnezest, elirtam sietsegemben a neveket, millio bocsi, Kati es Bianka.
RăspundețiȘtergereGemul meu preferat, super merge pe tortul meu. O seara placuta...
RăspundețiȘtergereSurac, merci mult.
RăspundețiȘtergereioi ce fain arata,migdalele se inmoaie sau raman asa mai crocante,combinatia asta n-am facut-o,suna tare interesant cu kiwi
RăspundețiȘtergere