Pe la sfarsit deja fetita mea mica imi cerea ceva dulce, sa-i fac "un tort surpriza" :-)))). Evident ca nu prea am gatit, am mancat o mie si una de sandwich-uri si odata pe zi o mancare calda. Ultimele zile le-am petrecut la parintii mei. Acolo trebuia sa ma apuc de copt :-)))). Deja si eu simteam nevoia :-)))). Am fost acasa la bunica si am cules coacaze negre din gradina. Imi plac enorm de mult, am mancat o gramada din ele si am mai facut si "un tort surpriza" pentru fetitele mele si pentru mama, cine o sa aiba ziua onomastica in aceasta saptamana.
Un tort cu piscoturi si crema de iaurt cu coacaze negre:
Un tort cu piscoturi si crema de iaurt cu coacaze negre:
La Multi Ani Mama!!!!
Mă bucur că v-aţi simţit bine în concediu, foarte bine aţi făcut că v-aţi dus!
RăspundețiȘtergereTortul arată superb şi apetisant! Cum l-ai făcut? Şi noi avem coacăze şi zmeură prin curte, dar avem şi doi puiuţi de ursuleţi care le ciugulesc mereu. :)))
La mulţi ani mamei tale!
Bine te-ai intors din concediu. Tortul este minunat si voi servi o felie... daca a mai ramas. Pup si duminica frumoasa!
RăspundețiȘtergereÖrülök, hogy jól sikerült a pihenés. A torta nagyon szép, ünnepeltnek sok boldogságot
RăspundețiȘtergereAkkor egyszerre üdültünk. Én épp most vittem magammal először számítógépet a nyaralásra, mert egyszerűen muszáj volt, de csak kb. kétnaponta kapcsoltam be. Amúgy egyáltalán nem éreztem szükségét. A munkától eltekintve a blogjaim felé is alig néztem.
RăspundețiȘtergereÖrülök, hogy szép nyaralásotok volt. Merre jártatok? Persze, ha szabad tudni.:)
Arata excelent, l-as manca chiar acum!
RăspundețiȘtergereGaby Erika, multumesc pentru urari. De facut este simplu: pentru crema am amestecat 600g de iaurt cu 4 linguri de zahar, 2 plic zahar vanilinat si 20g de gelatina alimentara. Am pus la fiert, dar inainte sa fiarba am luat de pe foc si l-am pus la racit. Intre timp am batut spuma 400ml de frisca si am incorporat-o in iaurt, am adaugat si o ceasca de coacaze negre. Am tapetat o tava rotunda (se poate scoate partea laterala) cu piscoturi, am pus crema si am pus toata in frigider pentru 8-10 ore sa se intareasca crema. Am scos partea laterala a tavii, l-am decorat cu coacaze si o panglica albastra. Poti sa -l faci cu orice fruct de sezon, chiar si iarna cu fructe congelate!
RăspundețiȘtergereSara si Miki, va multumesc mult! Bine v-am gasit!
Bianka, koszonom szepen jokivansagaidat!
Sedith, orulok, hogy nektek is jol telt a nyaralas. A ferjemben felmerult a kerdes, hogy vigyuk a laptopot, de leszavaztuk vegul, es nem bantuk meg :-)))). Utvonalunkrol irok a kovetkezo post-ban.
Alexandrina, multumesc mult, din pacate nu mai avem, dar suna-ma si iti fac cand vii.
Merci pentru reţetă, am şi salvat-o.
RăspundețiȘtergerePupici şi noapte bună!
Imi pare bine ca va placut concediu si reteta e super...
RăspundețiȘtergereSurac, multumesc mult.
RăspundețiȘtergereFoarte elegant tortul asa impachetat,vreau si eu!!!!
RăspundețiȘtergereCand vii la mine te astept cu un tort ca acesta!!!!
RăspundețiȘtergere