Marti am avut o zi cam grea, foarte obosita am sosit acasa. Neavand chef la nimic odata brusc mi-am adus aminte ca in dimineata aceea am luat de la o doamna coacaze rosii pentru jeleu. Mi-a sarit oboseala si m-am apucat de jeleu.
Am spalat coacazele, le-am curatat, le-am zdrobit si le-am stors. Am obtinut 0.5l de zeama (am cumparat numai 1l de coacaze, sper sa mai gasesc). Am adaugat 500g de zahar si putin salicil. Am amestecat pana s-a dizolvat zaharul si am pus in borcane.
Pana ieri deja s-a facut jeleu!!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Cred ca e foarte bun, insa n-am facut niciodata. Ai pasat coacazele? Nu trebuie fierte deloc?
RăspundețiȘtergereTare bun trebuie sa fie!
RăspundețiȘtergereNagyon szép színe lett
RăspundețiȘtergereCristina, da, am pasat coacazele, asa am obtinut zeama curata fara samburi si fara coaja. N-am fiert deloc, am pus un pic de salicil, atat. Am vrut sa pastreze toate vitaminele.
RăspundețiȘtergereAlexandrina, intr-adevar e foarte bun.
Bianka, koszonom, es a valosagban meg szebb, fenykepen nem jon ki annyira a szep szine.
Bine ai revenit! vad ca nu te lasi iarasi imi faci pofta cu ceva dulce, dulce,de-mi lasa gura apa,parca stiai ca srugurasii sunt preferatii mei,i mananc direct de pe tufa ,tati ma tot cearta ca nu-i spal,i spala ploaia :-))) cred ca-i foarte bun ,n-am facut niciodata,sa-mi trimiti o lingurita sa gust,pupici
RăspundețiȘtergereDoinitza, ma bucur ca-ti place. sa stii ca si noi avem cateva tufe in gradina dar inca-s mici si copii adora sa manance de acolo. Ca si mama lor :-)))).
RăspundețiȘtergere