marți, 22 iunie 2010
Supa rece de portocale
Este una dintre supele noastre preferate. Se realizeaza foarte rapid si se consuma si mai rapid :-)))).
Am pus la fiert 1/2 cana de orez. Am stors zeama a 5 portocale, am adaugat 400ml de chefir (sana, iaurt sau lapte batut), 2-3 linguri de zahar (depinde cat sunt de dulci portocalele), 1 plic zahar vanilinat si orezul fiert.
Si atata tot.
Daca reusesc sa fac dimineata, atunci avem norocul s-o mancam rece la masa de pranz :-)))). Asa-mi place mie cel mai mult.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Wow,nu stiam ca exista o astfel de supa,chiar sunt curioasa cam cum are gustul!
RăspundețiȘtergerePare delicioasa!
RăspundețiȘtergereGoldielocks, daca-ti plac iaurturile cu fructe atunci o sa-ti placa si aceste supe :-)))). Anul trecut am facut si cu visine si afine. Noua ne place mult, mai ales la copii.
RăspundețiȘtergereAsa este Anca, va recomand in special in zilele calduroase de vara.