duminică, 29 mai 2011

Tort din carne de curcan

Mi-a fost greu sa-i gasesc un nume, pentru ca este tortul ideal pentru iubitorii de carne dar se poate servi si ca cina la mese festive. Fetita mea cea mica ii spune pizza :-)))). Eu l-am facut de ziua onomastica a fetitei mele. Esential e ca este foarte bun si hranitor.




Am taiat cubulete 400g de piept de curcan. Am uns o tava rotunda cu unt si am presarat-o cu pesmet.
Am pus intr-o farfurie faina cu sare si piper, si intr-o alta farfurie 2 oua, 3-4 linguri de smantana, sare si piper.
Am rostogolit carnea prin faina si prin oua si le-am pus in tava una langa cealalta. Am pus in cuptor pentru 35 de minute. Am scos tava, am presarat cu cascaval ras, am asezat feliile de rosii si am pus-o inapoi in cuptor pentru 10 minute. In final am decorat-o cu busuioc.

Se consuma atat calda cat si rece.
N-am reusit sa fac poze mai bune, a fost seara si s-a terminat repede :-)))).

6 comentarii:

  1. Bianka, koszi szepen.

    Sara si Miki, va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce tare!!! cand am citit tort din carne de curcan,m-am asteptat la ceva dulce,dar pe urma m-am dumirit,din ce ingrediente ai pus acolo imi lasa gura apa ,cum saracie n-a fi bun,as manca in fiecare zi,pupicei

    RăspundețiȘtergere
  3. Doinitza, merci mult, iti recomand din suflet, se face repede si e foarte-foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte fain ti-a iesit!La fel de bun si cu piept de pui :)

    RăspundețiȘtergere