Mi-a fost greu sa-i gasesc un nume, pentru ca este tortul ideal pentru iubitorii de carne dar se poate servi si ca cina la mese festive. Fetita mea cea mica ii spune pizza :-)))). Eu l-am facut de ziua onomastica a fetitei mele. Esential e ca este foarte bun si hranitor.
Am taiat cubulete 400g de piept de curcan. Am uns o tava rotunda cu unt si am presarat-o cu pesmet.
Am pus intr-o farfurie faina cu sare si piper, si intr-o alta farfurie 2 oua, 3-4 linguri de smantana, sare si piper.
Am rostogolit carnea prin faina si prin oua si le-am pus in tava una langa cealalta. Am pus in cuptor pentru 35 de minute. Am scos tava, am presarat cu cascaval ras, am asezat feliile de rosii si am pus-o inapoi in cuptor pentru 10 minute. In final am decorat-o cu busuioc.
Se consuma atat calda cat si rece.
N-am reusit sa fac poze mai bune, a fost seara si s-a terminat repede :-)))).
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Fantasztikusan guszta
RăspundețiȘtergereBun tortul tau de curcan. Pupici!
RăspundețiȘtergereBianka, koszi szepen.
RăspundețiȘtergereSara si Miki, va multumesc.
Ce tare!!! cand am citit tort din carne de curcan,m-am asteptat la ceva dulce,dar pe urma m-am dumirit,din ce ingrediente ai pus acolo imi lasa gura apa ,cum saracie n-a fi bun,as manca in fiecare zi,pupicei
RăspundețiȘtergereDoinitza, merci mult, iti recomand din suflet, se face repede si e foarte-foarte bun.
RăspundețiȘtergereFoarte fain ti-a iesit!La fel de bun si cu piept de pui :)
RăspundețiȘtergere