duminică, 17 iulie 2011

Ne-am intors

Ne-am intors din concediu. Am reusit sa petrecem vacanta calatorind cu familia prin tara fara calculatoare, fara telefoane, fara stiri si ziare :-)))). A fost foarte linistitor si foarte frumos. Am vazut multe locuri pitoresti in aceasta tara si deja stim la cate n-am fost, dar cu ajutorul lui Dumnezeu vrem sa le vizitam de acum inainte. Copii au fost cei mai bucurosi, ca am fost impreuna toata familia si nimeni nu trebuia sa se duca la lucru.
Pe la sfarsit deja fetita mea mica imi cerea ceva dulce, sa-i fac "un tort surpriza" :-)))). Evident ca nu prea am gatit, am mancat o mie si una de sandwich-uri si odata pe zi o mancare calda. Ultimele zile le-am petrecut la parintii mei. Acolo trebuia sa ma apuc de copt :-)))). Deja si eu simteam nevoia :-)))). Am fost acasa la bunica si am cules coacaze negre din gradina. Imi plac enorm de mult, am mancat o gramada din ele si am mai facut si "un tort surpriza" pentru fetitele mele si pentru mama, cine o sa aiba ziua onomastica in aceasta saptamana.
Un tort cu piscoturi si crema de iaurt cu coacaze negre:


La Multi Ani Mama!!!!

11 comentarii:

  1. Mă bucur că v-aţi simţit bine în concediu, foarte bine aţi făcut că v-aţi dus!
    Tortul arată superb şi apetisant! Cum l-ai făcut? Şi noi avem coacăze şi zmeură prin curte, dar avem şi doi puiuţi de ursuleţi care le ciugulesc mereu. :)))
    La mulţi ani mamei tale!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine te-ai intors din concediu. Tortul este minunat si voi servi o felie... daca a mai ramas. Pup si duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Örülök, hogy jól sikerült a pihenés. A torta nagyon szép, ünnepeltnek sok boldogságot

    RăspundețiȘtergere
  4. Akkor egyszerre üdültünk. Én épp most vittem magammal először számítógépet a nyaralásra, mert egyszerűen muszáj volt, de csak kb. kétnaponta kapcsoltam be. Amúgy egyáltalán nem éreztem szükségét. A munkától eltekintve a blogjaim felé is alig néztem.

    Örülök, hogy szép nyaralásotok volt. Merre jártatok? Persze, ha szabad tudni.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata excelent, l-as manca chiar acum!

    RăspundețiȘtergere
  6. Gaby Erika, multumesc pentru urari. De facut este simplu: pentru crema am amestecat 600g de iaurt cu 4 linguri de zahar, 2 plic zahar vanilinat si 20g de gelatina alimentara. Am pus la fiert, dar inainte sa fiarba am luat de pe foc si l-am pus la racit. Intre timp am batut spuma 400ml de frisca si am incorporat-o in iaurt, am adaugat si o ceasca de coacaze negre. Am tapetat o tava rotunda (se poate scoate partea laterala) cu piscoturi, am pus crema si am pus toata in frigider pentru 8-10 ore sa se intareasca crema. Am scos partea laterala a tavii, l-am decorat cu coacaze si o panglica albastra. Poti sa -l faci cu orice fruct de sezon, chiar si iarna cu fructe congelate!

    Sara si Miki, va multumesc mult! Bine v-am gasit!

    Bianka, koszonom szepen jokivansagaidat!

    Sedith, orulok, hogy nektek is jol telt a nyaralas. A ferjemben felmerult a kerdes, hogy vigyuk a laptopot, de leszavaztuk vegul, es nem bantuk meg :-)))). Utvonalunkrol irok a kovetkezo post-ban.

    Alexandrina, multumesc mult, din pacate nu mai avem, dar suna-ma si iti fac cand vii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Merci pentru reţetă, am şi salvat-o.
    Pupici şi noapte bună!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare bine ca va placut concediu si reteta e super...

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte elegant tortul asa impachetat,vreau si eu!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cand vii la mine te astept cu un tort ca acesta!!!!

    RăspundețiȘtergere